OVER TEAM MAGICTACK

Blogger

We zijn blij u voor te stellen aan ons geweldige team van ruiterliefhebbers.
Of het nu dressuur of werk equitation, pony of paard, pinto of zwart,
Toernooi of vrije tijd. Ons team is zo divers
en speciaal en daar houden we van!

Iedereen van #TeamMagicTack mag zijn eigen
Ontwerpen, die dan voor u beschikbaar zijn in de winkel onder de
Blogger collectie zijn beschikbaar,
van kleurrijk tot eenvoudig alles is er!

Founder image

Lia & Alfi 2020

@liaundalfi

Lia rijdt al paard sinds ze 5 jaar oud was. Ze maakt sinds medio 2017 deel uit van het MagicTack-team en kan niet beslissen wat haar favoriete ontwerp is. Naast springen en dressuur is ze ook een grote fan van eventing. Ze doet succesvol mee in alle drie divisies met haar 4 pony's genaamd Alfi, Rocky, Dobby en Nemo. Ze heeft ook haar eigen collectie met geweldige ontwerpen, check it out!

Carina

@corly_ballflash

Carina rijdt al paard sinds ze 5 jaar oud was. Zij maakt al lange tijd deel uit van het MagicTack team en haar favoriete ontwerp is de Capri Love. Haar grote passie is springen, maar een ritje met aansluitend zwemplezier is niet te missen. Haar 4 paarden heten Corly, Darina, Capri en Cana.

Founder image
Founder image

Anna Vonau Inlay Recht | ❤ MagicTack

@_anna_den

Anna rijdt al sinds ze 15 jaar oud was. Zij maakt nu al een paar jaar deel uit van het MagicTack team. Haar favoriete ontwerp is de Saint Paul Old uit hun 3-delige bloggerscollectie. Haar passie is dressuur, waarbij ze succesvol op hoog niveau wedstrijden rijdt. Naast haar 3 P's, heeft Anna ook een kleine shetty hengst genaamd Pac-man. Haar ontwerpen zijn meestal eenvoudig en voldoen aan bijna elke smaak, maar binnenkort kunt u uitkijken naar nieuwe, meer in het oog springende ontwerpen
Ontwerpen!

Nicole

@nicole_klement

Nicole rijdt al 21 jaar paard. Ze maakt sinds ongeveer 2015 deel uit van het MagicTack-team en haar favoriete ontwerp is de Crystal Rox. Haar grote passie is springen. Naast de Duitse Show Jumping en Dressuur Derby in Hamburg en andere grote toernooien heeft zij deelgenomen aan het toernooi in
Beijing, China.

Product image
Founder image

Basti en Miriam

@sebastian.marx_original @miriambecher2013

Sebastian is een dressuur ruiter en paarden expert. Op zijn Instagram en TikTok kanaal beantwoordt hij alle vragen over zijn geliefde merries en andere actuele onderwerpen rondom de paardensport. Daarnaast is hij de nummer 1 op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor paardenhandelaren en beroepsruiters. Niemand kan hem zijn grappige en directe manier van doen afnemen. We zijn blij je in ons glitterteam te hebben!

www.versicherungen-marx.de/

Nina

@nina_kaupp

Nina zegt dat ze al rijdt zolang ze zich kan herinneren. Met haar paarden Calimero, Calisto, Calle, Ginny en Campino is ze actief in de springsport maar ook in de dressuur. Nina is ook in voor een ritje met een geweldige galop. Haar ontwerpen Glossy Green en My Airplane werden al zeer goed ontvangen. Nu is het tijd voor nog 2 nieuwe ontwerpen!

Product image
Product image

Marie

@vaulting_riding_and_more

Marie rijdt al sinds ze een kind was. Ze kwam in 2017 bij het MagicTack-team en haar favoriete ontwerp is de Night Howler. Haar passie is springen, maar ook dressuur en eventing. Haar paard Esme ondersteunt haar in alle divisies. Ze houdt ook van vrijheidsdressuur en Esme heeft verschillende circuslessen onder de knie.

Ken je de bloggerscollectie al?

Golden Velvet by Luisa Suikerspin Frontriem Bling Swing
Golden Velvet by Luisa Suikerspin Frontriem Bling Swing
High Pleasure by Anna Den Frontriem Bling Swing
High Pleasure by Anna Den Frontriem Bling Swing
High Pleasure by Anna Den Frontriem Bling Swing
Queens Choice II by Friederike Hahn Browband Bling Swing
Queens Choice II by Friederike Hahn Browband Bling Swing
Crystal Rox II by Nicole Frontriem Bling Swing
Crystal Rox II by Nicole Frontriem Bling Swing
Crystal Rox II by Nicole Frontriem Bling Swing
Crystal Rox II by Nicole Frontriem Bling Swing
Founder image

Friederike

@friederike_tebbel

Fritzi rijdt al sinds ze 3 jaar oud was. Zij maakt al heel lang deel uit van het MagicTack team en haar favoriete ontwerp is de Queens Choice II. Haar passie is dressuur, waarin zij met succes op hoog niveau meedraait. Ook een ritje op het strand of een lange wandeling met haar hond is een must voor Fritzi.

Lea

@lea_jell_working_equitation

Lea rijdt al paard sinds ze 11 jaar oud was. Zij maakt sinds ongeveer 3 jaar deel uit van het MagicTack team en haar favoriete ontwerp is de Oostenrijkse Alpen. Ze heeft haar passie ontdekt voor werkpaardensport en grondwerk, alsook voor vrijheidsdressuur. Met haar twee paarden Imi en Impi
beide kunnen worden gecombineerd.

Founder image
Founder image

Een absoluut roze genot! De Magic Pony Amy Inlay is gemaakt voor iedereen die van roze en roze houdt. De mix van verschillende tinten maakt het een perfecte metgezel voor elke roze outfit.

Inlays kort (17cm) passen op alle armbanden en hondenhalsbanden maat XS-M.
Inlays Lang (33cm) passen op alle maat L en XL Frontriemen, riemen en hondenhalsbanden.

Niet vergeten! Tag me gerust in je foto's op Instagram en Facebook zodat ik kan zien waar je de roze glitters mee combineert.

Jouw Katja

@zauberponyamy

Katja rijdt al zo'n 19 jaar paard. Zij maakt sinds 2017 deel uit van het MagicTack team en haar favoriete ontwerp is de Naughty Nymph. Met haar Haflingermerrie Amy doet ze zowel aan dressuur als springen en eventing. Ze doet ook aan cross country rijden en circuslessen.

Lisa

@lisa_roeckener

Lisa rijdt al sinds ze geboren is. Zij maakt al heel lang deel uit van het MagicTack team en haar favoriete ontwerp is de Brown Valoo, genoemd naar haar paard Vite Valoo. Haar passies zijn niet alleen dressuur, springen of vrijheidsdressuur. Ze probeert dat alles te combineren met rijkunst. Ze rijdt niet alleen graag met een halsring, maar springt er ook mee.

Product image
Product image

Midnight Lady
Het perfecte ontwerp niet alleen voor de dames, maar voor iedereen!

Grijs gecombineerd met koperen tinten
, ik hou ervan! Ik was geïnspireerd om dit ontwerp te maken door mijn kleine pony merrie, omdat ze ook glinstert koper in de zon!

Ik kijk ernaar uit om te linken naar je foto's op Instagram en Facebook, zodat ik kan zien hoe geweldig je sprankelt met je ontwerp!

Je Linda


@lillylin92

Linda rijdt al 23 jaar paard. Ze kwam in 2017 bij het MagicTack team en haar favoriete ontwerp is de Caribbean Cocktail. Haar grote passie is springen, maar ze houdt ook veel van dressuur. Naast haar eigen paarden Joe, Lordie en Soxx rijdt ze zelf ook paard en is daar gepassioneerd over.

Christina

@christina_rubinio

Christina rijdt sinds 1997 paard en maakt sinds ongeveer 2016 deel uit van het MagicTack team. Haar favoriete ontwerp is de Competition Blues. Haar grote passie is dressuur, waarin zij ook tot in de hoge klasse succesvol was. Haar paard, dat haar op deze weg vergezelde, heet Rubi en haar jonge paard noemt zij liefkozend Q.

Product image
Product image

Fabi

Betere plaats door Cubilox Bling Classic

Fabi rijdt al 15 jaar paard, net als haar zus Jenny. Zij maakt al zo'n 5 jaar deel uit van het MagicTack team en haar favoriete ontwerp is de My Happy Place. Zowel springen als dressuur zijn erg leuk voor haar. Wat Fabi echter nooit mist zijn lange uitgebreide ritten met haar paard Cubi. Onlangs Manhatten, haar
tweede paard, in haar leven.

Christiane

@fuerstentanz

Chrissi rijdt al op jonge leeftijd paarden en kan ze trainen tot klasse S***. Ze voelt zich thuis in het dressuurzadel en laat dit met succes zien op wedstrijden. Zij is al enkele jaren lid van Team MagicTack, haar eerste ontwerp Fürstentanz werd al zeer goed ontvangen door jullie, nu volgen er nog 2 geweldige Blings.

Product image

#TeamMagicTack

leer op tijd alles
Nieuws, verkoop en trends